Meny
 
TT- VEST AS
Ta kontakt for gode tilbud!
Om oss

Takk for at du besøker siden vår!

Vi i TT-Vest driver i hovedsak med arbeid hvor tilkomst er vanskelig. Vi som jobber TT-Vest har kompetanse innen forskjellige yrker, og noen av oss jobber turnus i kombinasjon med Offshore arbeid. Tjenester vi kan tilby er følgende:

Overflate:

Vi har høy kompetanse innen overflate arbeid. Vi følger med på alt innen nye produkter og holder kunnskaps nivået høyt. Vi følger med på utvikling av produkter og bruker kun miljøvennlige produkter med høy standar. Innen overflate som maling, impregnering, takfornying, antigraffiti behandling og annet, er kompetansen på høy.

Fasade & Vindusvask

Vi har god erfaring over flere år med vask av fasade og vindu. Vi bruker også tau når det kommer til vask av fasade og vinduer. Enkelte steder kommer man ikke til meg lift eller stillas, og da kan ofte tau være eneste løsning. Vi er alle sertifiserte innen NS9600-Arbeid i tau. Dette er en sikrings måte som gjør at vi kan jobbe i høyden på en sikker måte, som ofte er kostnadsbesparende for kunden. Vi bruker kun miljøvennlige midler til behandling av fasade og vindu.

Tilkomst Teknikk

Vi er alle sertifiserte ihh til NS9600 - Arbeid i tau. Dette gjør at vi kan utføre alt arbeid, både på land og i Nordsjøen, i Tau. Dette er en trygg måte å jobbe på, og gjør at vi kan utføre det meste med vanskelig tilkomst.

Graffiti

Vi utfører arbeid med fjerning av graffiti, samt forbehandling av vegger, som gjør at graffiti spyles av med vanlig vann. Teknikken vi bruker på dette er behandling av veggen med ett stoff som gjør at graffiti ikke fester seg, slik at kunden lett kan spyle det vekk i ettertid.

Dronefoto

Vi er godkjent av luftfartstilsynet til flyving av drone. Vi bruker ofte dette for å vise kunden resultatet av arbeidet vi har gjort i høyden, slik at kunden kan få ett overblikk uten å fysisk være på taket. Etter vi er ferdig med ett arbeid filmer vi både før og etter, og sender kunden filmen kostnadsfritt, slik at de kan se både film og foto av arbeidet. Dette gir kunden en trygghet slik at de kan være trygge på at vi er en seriøs aktør.

Takfornying

Takfornying har vi drevet med en stund nå, og merker at resultatene blir bedre og bedre dra forbehandling og maling har utviklet seg mye de siste årene. Dette er en måte man kan behandle taket på som gjør at det utvendige "skallet" på taket får en hardere overflate, som tåler vær, vind og rengjøring bedre. Vi kan også impregnere taket med ett stoff som heter Pureti, som gjør at taket holder seg mose & algefritt med en garanti på 5år og virketid på ca 10. For mere info ta kontakt!

Åpningstider

Mandag
07:00 - 19:00
(Åpent nå)
Tirsdag
07:00 - 19:00
 
Onsdag
07:00 - 19:00
 
Torsdag
07:00 - 19:00
 
Fredag
07:00 - 19:00
 
Lørdag
09:00 - 17:00
 
Søndag
09:00 - 17:00
 
For henvendelser utenom åpningstider, venligst ta kontakt per e-post!
Galleri
Takfornying av Garasjetak
Her kan dere se prosessen ved en takfornying. Først spyler vi taket medhøytrykk, samt mosedrepende middel. Etter dette er ferdig får taket tørke seg helt tørt. Deretter påføres grunning, som også inneholder soppdrepende middel, før i legger 500 my med Takfornying.
Maling av murfasader for kunde
Vi har lang er faring med maling. Her brukte vi en kalkbasert murmaling, som gjør at tagging forsvinner lettere ved spyling, enn vanlig maling.
Riving av Asbest vegg og ny kledning på vegg.
Vi har en del krysskompetanse, som vi fikk brukt for under dette oppdraget. Her samarbeidet vi med ett annet selskap som kunne trå til med godkjenning for riving av asbest vegg, mens vi tok på oss oppgaven med å bygge nytt. Nok en fornøyd kunde.
Tilkomstteknikk
Vi er alle som jobber i TT-Vest godkjente TT-Operatører inn NS9600-Arbeid i Tau. Dette gjør at vi kan bevege oss sikkert på alle tak, uansett høyde. Dette er kostnadsbesparende for oss, som igjen gjør det kostnadsbesparende for kunden. Stillas rundt hele huset som taksikring blir fort en dyr daffere.
Takvask før og etter
Kontakt

telefon/epost
Adresse
Banktjørnhaugen 16 E
5210 OS
Telefon
938 28 393
Epost
Kontaktskjema


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.